Liofilizowane Chili con Carne 180 g Trek'n eat

28,99 
Wybierz wielkość:
Ilość
Towar chwilowo niedostępny.
Dostępna ilość:
DARMOWA DOSTAWA od 399 zł AŻ 30 DNI
NA ZWROT
ODBIERZ 15 ZŁ ZA ZAPIS NA NEWSLETTER Odbieram

Trek'n Eat jedzenie liofilizowane Chili con Carne 180 gram

Chili con Carne to potrawa, której główny składnik stanowi czerwona fasola. Danie uzupełnia doskonale przyprawiona wołowina. Smaku całości nadaje cebulka prażona, pomidory oraz papryka. Dzięki temu danie jest niezwykle smaczne oraz aromatyczne.

Całość jest bardzo prosta do przygotowania. Zawartość opakowania wystarczy zalać gorącą wodą, a następnie wymieszać i odczekać ok. 10 minut.

Przygotowanie: Gotującą się wodę wlać do linii napełnienia (450 ml) bezpośrednio do pojemnika, starannie wymieszać, zamknąć pojemnik i poczekać 10 minut.

Składniki: 42% czerwona fasola, 12% wołowina, pomidory, prażona cebulka (76% cebula, olej roślinny (olej rzepakowy, olej palmowy), mączka pszenna, sól spożywcza), maltodekstryna, teksturowane białko sojowe, brzeczka, tłuszcz palmowy, papryka, skrobia, cukier mleczny, cukier, ekstrakt z drożdży, aromat, sól spożywcza, środek rozdzielający: kwas krzemowy

Mieso liofilizowane: 21,6 g (odpowiada ok. 86 g swiezego mięsa)

Wartości odżywcze na 100 g       na porcję     
kJ/kcal 1486/355 2674.8 / 639
Białko
25g
45g
Tłuszcz 12g 21,6 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe     5,8 g 10.44g
Węglowodany 36g 64,8 g
w tym cukier 7g 12,6 g
Błonnik
13g
23,4 g
Sól 3,2g 5,76 g

* posiłek zawiera mięso

Waga netto: 180g. Po dodaniu wody: 630g

typ dania pozostałe
rodzaj dania dania główne
liczba kcal na porcje 1486
waga opakowania [g] 180
waga po przygotowaniu [g] 630
skład 42% czerwona fasola, 12% wołowina, pomidory, prażona cebulka (76% cebula, olej roślinny (olej rzepakowy, olej palmowy), mączka pszenna, sól spożywcza), maltodekstryna, teksturowane białko sojowe, brzeczka, tłuszcz palmowy, papryka, skrobia, cukier mleczny
inne dla alergików: zawiera gluten, laktoza, mleko, soja

Trek'n Eat to pożywne posiłki dla każdego turysty.

Trek'n Eat to pełnowartościowe jedzenie liofilizowane dla każdego turysty.

Marka Trek’n Eat jest bardzo dobrze znana wśród podróżników, turystów i sportowców, którzy poszukują dobrego i wartościowego jedzenia, które można przygotować zawsze i wszędzie. Taka właśnie jest żywność liofilizowana Trek’n Eat. Liofilizaty to pożywne dania, z których została odparowana woda przy odpowiednich warunkach termicznych. Dzięki procesowi liofilizacji otrzymujemy posiłki, które posiadają cechy pożądane przez turystów, tzn: posiadają długi czas przydatności, są łatwe i szybkie w przygotowaniu, są lekkie i zajmują mało miejsca w transporcie oraz są smaczne i w pełni wartościowe.

 

Jedzenie liofilizowane Trek’n Eat jest pożywne i dobrze zbilansowane. Dostarcza energii podczas dużego wysiłku fizycznego, bez względu na to czy wspinamy się w górach, czy jesteśmy na wyprawie rowerowej. Trek’n Eat przy tworzeniu swoich posiłków nie używa sztucznych barwników czy wzmacniaczy smaku. Dania są smaczne, zdrowe i odżywcze.

 

Liofilizaty Trek’n Eat zapakowane są w wodoodporne zamykane opakowania, które mogą posłużyć jako naczynie do przygotowania posiłku. Wystarczy oderwać górną część opakowania, zalać ciepłą wodą do wyznaczonej linii, chwilę poczekać, a następnie można się cieszyć przepysznym daniem na łonie przyrody, z dala od cywilizacji. Warto zaopatrzyć się również w pojemnik izolacyjny na posiłki liofilizowane Trek’n Eat, jak np. Heat Pouch Optimus, który ochroni nasze jedzenie przed zbyt szybkim wychłodzeniem, a nasze dłonie przed ewentualnym poparzeniem.

 

Dania liofilizowane Trek’n Eat to prawdziwa różnorodność smaków. Do wyboru mamy dania główne, zupy, śniadania i desery. Dobry dzień warto rozpocząć np. od pełnoziarnistego musli z owocami lub liofilizowanej jajecznicy z cebulką. Na obiad polecamy risotto po bałkańsku Trek’n Eat, kurczaka tikka masala lub liofilizowany gulasz irlandzki z jagnięciną. Po obiedzie chyba każdy skusi się na liofilizowany deser, waniliową leguminę ryżową lub mus czekoladowy.

Opinie klientów

Twoja opinia może być pierwsza.

Uwaga!
* pola wymagane Dodaj opinię