Makaron w sosie śmietanowo szpinakowym z kurczakiem Trek'n Eat

28,99 
Ilość
wysyłka 24 h
Dostępna ilość: ponad 10
DARMOWA DOSTAWA od 399 zł AŻ 30 DNI
NA ZWROT
ODBIERZ 15 ZŁ ZA ZAPIS NA NEWSLETTER Odbieram

Trek'n Eat makaron w sosie śmietankowym z kurczakiem 150 g - 640 g po uwodnieniu

Makaron w sosie śmietanowym z kurczakiem jest doskonałą propozycją dla fanów tej delikatnej w smaku potrawy. Danie te spełni wymagania nawet najbardziej wybrednych fanów sosu śmietanowego.

Połączenie delikatnego makaronu, śmietany, szpinaku oraz kurczaka to delikatne, idealnie doprawione danie, które przygotowane zostało ze starannie wyselekcjonowanych składników.

Potrawa znakomita do przygotowania w podczas biwaku czy w trakcie pieszych wycieczek za miastem. Zawartość opakowania wystarczy zalać gorącą wodą i odczekać 5 minut. Produkt wykonany z najwyższej jakości składników.

Składniki: makaron [(50%), grysik pszenny, białko, sól], maltodekstryna, skrobia modyfikowana, tłuszcz palmowy, mąka pszenna, cukier mleczny, 4% piersi kurczaka (z przeciwutleniaczem: ekstrakt z rozmarynu), 3% śmietana, tłuszcz drobiowy, sól spożywcza, brzeczka, aromat naturalny, pomidory, cebula, kukurydza, szpinak, białko mleka, ekstrakt drożdży, środek zagęszczający: mączka guar, ksantan; przyprawy, aromat wędzarniczy Mieso liofilizowane: 6 g (odpowiada ok. 21 g swiezego miesa).

Wartości odżywcze na 100 g       na porcję     
kJ/kcal 1663/395
2494.5 / 592,5
Białko 13,3 g 19,95 g
Tłuszcz 9,8 g 14,7 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe    
4,6 g
6,9 g
Węglowodany 62,5 g 93,75g
w tym cukier
7,5g
11,25 g
Błonnik 2,8 g 4,2 g
Sól 3,7 g 5,55 g

*potrawa zawiera mięso

Waga netto: 150g. Po dodaniu wody: 640g

typ dania pozostałe
rodzaj dania dania główne
liczba kcal na porcje 395 kcal
waga opakowania [g] 150g
waga po przygotowaniu [g] 640g
skład makaron [(50%), grysik pszenny, białko, sól], maltodekstryna, skrobia modyfikowana, tłuszcz palmowy, mąka pszenna, cukier mleczny, 4% piersi kurczaka (z przeciwutleniaczem: ekstrakt z rozmarynu), 3% śmietana, tłuszcz drobiowy, sól spożywcza, brzeczka, aro
inne Gotującą się wodę wlać do linii napełnienia (490 ml) bezpośrednio do pojemnika, starannie wymieszać, zamknąć pojemnik i poczekać 5 minut.

Trek'n Eat to pożywne posiłki dla każdego turysty.

Trek'n Eat to pełnowartościowe jedzenie liofilizowane dla każdego turysty.

Marka Trek’n Eat jest bardzo dobrze znana wśród podróżników, turystów i sportowców, którzy poszukują dobrego i wartościowego jedzenia, które można przygotować zawsze i wszędzie. Taka właśnie jest żywność liofilizowana Trek’n Eat. Liofilizaty to pożywne dania, z których została odparowana woda przy odpowiednich warunkach termicznych. Dzięki procesowi liofilizacji otrzymujemy posiłki, które posiadają cechy pożądane przez turystów, tzn: posiadają długi czas przydatności, są łatwe i szybkie w przygotowaniu, są lekkie i zajmują mało miejsca w transporcie oraz są smaczne i w pełni wartościowe.

 

Jedzenie liofilizowane Trek’n Eat jest pożywne i dobrze zbilansowane. Dostarcza energii podczas dużego wysiłku fizycznego, bez względu na to czy wspinamy się w górach, czy jesteśmy na wyprawie rowerowej. Trek’n Eat przy tworzeniu swoich posiłków nie używa sztucznych barwników czy wzmacniaczy smaku. Dania są smaczne, zdrowe i odżywcze.

 

Liofilizaty Trek’n Eat zapakowane są w wodoodporne zamykane opakowania, które mogą posłużyć jako naczynie do przygotowania posiłku. Wystarczy oderwać górną część opakowania, zalać ciepłą wodą do wyznaczonej linii, chwilę poczekać, a następnie można się cieszyć przepysznym daniem na łonie przyrody, z dala od cywilizacji. Warto zaopatrzyć się również w pojemnik izolacyjny na posiłki liofilizowane Trek’n Eat, jak np. Heat Pouch Optimus, który ochroni nasze jedzenie przed zbyt szybkim wychłodzeniem, a nasze dłonie przed ewentualnym poparzeniem.

 

Dania liofilizowane Trek’n Eat to prawdziwa różnorodność smaków. Do wyboru mamy dania główne, zupy, śniadania i desery. Dobry dzień warto rozpocząć np. od pełnoziarnistego musli z owocami lub liofilizowanej jajecznicy z cebulką. Na obiad polecamy risotto po bałkańsku Trek’n Eat, kurczaka tikka masala lub liofilizowany gulasz irlandzki z jagnięciną. Po obiedzie chyba każdy skusi się na liofilizowany deser, waniliową leguminę ryżową lub mus czekoladowy.

Opinie klientów

Twoja opinia może być pierwsza.

Uwaga!
* pola wymagane Dodaj opinię