Puree z papryką chili, warzywami i chrupkami z konopii 160 g Trek'n Eat na biwak

26,99 
Ilość
Towar chwilowo niedostępny.
Dostępna ilość:
DARMOWA DOSTAWA od 399 zł AŻ 30 DNI
NA ZWROT
ODBIERZ 15 ZŁ ZA ZAPIS NA NEWSLETTER Odbieram

Trek'n Eat puree z papryką chili, warzywami i chrupkami z konopii 160 g na biwak

Piure z papryką chili oraz warzywami i chrupkami z konopi jest bogate w witaminy oraz składniki, które pozwolą nam odbudować niedobory energetyczne powstałe w trakcie wysiłku fizycznego. Wykorzystane składniki sprawiają, że całość imponuje konkretnym smakiem oraz nietuzinkowym aromatem.

Produkt nie zawiera sztucznych barwników. Potrawa nie została nafaszerowana tak popularnymi dzisiaj wzmacniaczami smaku czy konserwantami. Jej przygotowanie jest z kolei niezwykle proste – wystarczy zalać ją wodą i odczekać ok. 10 minut by następnie cieszyć się wyjątkowym smakiem puree.

Skład: Ziemniaki, mleko w proszku, prażone nasiona konopii (13%), warzywa: marchew, por, cebula, seler (10%), tłuszcz roślinny, sól morska, przyprawy, ekstrakt drożdżowy, maltodekstryna, mąka kukurydziana, chilli.

Przyrządzenie: Gotującą się wodę wlać do linii napełnienia (520 ml) bezpośrednio do pojemnika, starannie wymieszać, zamknąć pojemnik i poczekać 8-10 minut.

typ dania bez glutenu
rodzaj dania dania główne
waga opakowania [g] 160
waga po przygotowaniu [g] 680
skład Ziemniaki, mleko w proszku, prażone nasiona konopii (13%), warzywa: marchew, por, cebula, seler (10%), tłuszcz roślinny, sól morska, przyprawy, ekstrakt drożdżowy, maltodekstryna, mąka kukurydziana, chilli.
inne Dla alergików: zawiera seler, laktozę, mleko

Trek'n Eat to pożywne posiłki dla każdego turysty.

Trek'n Eat to pełnowartościowe jedzenie liofilizowane dla każdego turysty.

Marka Trek’n Eat jest bardzo dobrze znana wśród podróżników, turystów i sportowców, którzy poszukują dobrego i wartościowego jedzenia, które można przygotować zawsze i wszędzie. Taka właśnie jest żywność liofilizowana Trek’n Eat. Liofilizaty to pożywne dania, z których została odparowana woda przy odpowiednich warunkach termicznych. Dzięki procesowi liofilizacji otrzymujemy posiłki, które posiadają cechy pożądane przez turystów, tzn: posiadają długi czas przydatności, są łatwe i szybkie w przygotowaniu, są lekkie i zajmują mało miejsca w transporcie oraz są smaczne i w pełni wartościowe.

 

Jedzenie liofilizowane Trek’n Eat jest pożywne i dobrze zbilansowane. Dostarcza energii podczas dużego wysiłku fizycznego, bez względu na to czy wspinamy się w górach, czy jesteśmy na wyprawie rowerowej. Trek’n Eat przy tworzeniu swoich posiłków nie używa sztucznych barwników czy wzmacniaczy smaku. Dania są smaczne, zdrowe i odżywcze.

 

Liofilizaty Trek’n Eat zapakowane są w wodoodporne zamykane opakowania, które mogą posłużyć jako naczynie do przygotowania posiłku. Wystarczy oderwać górną część opakowania, zalać ciepłą wodą do wyznaczonej linii, chwilę poczekać, a następnie można się cieszyć przepysznym daniem na łonie przyrody, z dala od cywilizacji. Warto zaopatrzyć się również w pojemnik izolacyjny na posiłki liofilizowane Trek’n Eat, jak np. Heat Pouch Optimus, który ochroni nasze jedzenie przed zbyt szybkim wychłodzeniem, a nasze dłonie przed ewentualnym poparzeniem.

 

Dania liofilizowane Trek’n Eat to prawdziwa różnorodność smaków. Do wyboru mamy dania główne, zupy, śniadania i desery. Dobry dzień warto rozpocząć np. od pełnoziarnistego musli z owocami lub liofilizowanej jajecznicy z cebulką. Na obiad polecamy risotto po bałkańsku Trek’n Eat, kurczaka tikka masala lub liofilizowany gulasz irlandzki z jagnięciną. Po obiedzie chyba każdy skusi się na liofilizowany deser, waniliową leguminę ryżową lub mus czekoladowy.

Opinie klientów

Twoja opinia może być pierwsza.

Uwaga!
* pola wymagane Dodaj opinię