JESIENNA WYPRZEDAŻ MAGAZYNU DO -50% DARMOWA DOSTAWA OD 399ZŁ SPRAWDŹ >>

Gulasz delikatesowy z dziczyzny 170g Trek'n Eat na biwak

30,00  32,98  cena obniżona: promocja cenowa na produkt
Ilość
wysyłka 24 h
Dostępna ilość: ponad 10
DARMOWA DOSTAWA od 399 zł AŻ 30 DNI
NA ZWROT
ODBIERZ 15 ZŁ ZA ZAPIS NA NEWSLETTER Odbieram

Trek'n Eat jedzenie gulasz delikatesowy z dziczyzny 170g Gourmet Game Stew danie liofilizowane na biwak

Gulasz delikatesowy z dziczyzny stanowi bardzo dobre uzupełnienie braków energetycznych, które powstały w wyniku intensywnego wysiłku fizycznego. Smakowita dziczyzna uzupełniona grzybami oraz cebulką zadowoli podniebienie najbardziej wyszukanych smakoszy.

Całość jest niezwykle prosta do przygotowania. Produkt wystarczy zalać gorącą wodą, a następnie odczekać kilka minut.

Skład: Makaron [(50%), grysik pszenny, bialko, sól], 8% mięso sarnie (z środkiem przeciwutleniającym: ekstraktem z rozmarynu), tłuszcz palmowy, maltodekstryna, cebula, sól spożywcza, skrobia, papryka, pomidory, pieczarki, marchew, aromat (z pszenicą, jęczmieniem, rybą, selerem), laktoza, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; borówki, aromaty, przyprawy, cukier, ekstrakt z mięsa wołowego, ekstrakt z drożdży, karmel, glukoza, środek spulchniający: kwas krzemowy; zagęszczacz: guma guar; dziczyzna, aromat wędzarniczy, maliny, jeżyny. Mieso liofilizowane: 13,6 g (odpowiada ok. 65 g swiezego miesa).

Przyrządzenie: Gotującą się wodę wlać do linii napełnienia (550 ml) bezpośrednio do pojemnika, starannie wymieszać, zamknąć pojemnik i poczekać 5 minut.

Wartości odżywcze na 100 g       na porcję     
kJ/kcal 1600/380 2720/646
Białko 16,3 g 27,71 g
Tłuszcz
9,8 g
16,66 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe     5,6  g 9,52 g
Węglowodany 55 g 93,5 g
w tym cukier 8g 13,6 g
Błonnik 5,8 g
9,86 g
Sól 4,8 g 8,16 g

* danie zawiera mięso
Waga netto: 170g. Po dodaniu wody: 720g

rodzaj dania dania główne
ilość kcal na 100 g suchego produktu 370
waga opakowania [g] 170
waga po przygotowaniu [g] 720
skład Makaron [(50%), grysik pszenny, bialko, sól], 8% mięso sarnie (z środkiem przeciwutleniającym: ekstraktem z rozmarynu), tłuszcz palmowy, maltodekstryna, cebula, sól spożywcza, skrobia, papryka, pomidory, pieczarki, marchew, aromat (z pszenicą, jęczmieniem
inne Dla alergików: zawiera rybę, laktozę, gluten, seler, mleko.

Trek'n Eat to pożywne posiłki dla każdego turysty.

Trek'n Eat to pełnowartościowe jedzenie liofilizowane dla każdego turysty.

Marka Trek’n Eat jest bardzo dobrze znana wśród podróżników, turystów i sportowców, którzy poszukują dobrego i wartościowego jedzenia, które można przygotować zawsze i wszędzie. Taka właśnie jest żywność liofilizowana Trek’n Eat. Liofilizaty to pożywne dania, z których została odparowana woda przy odpowiednich warunkach termicznych. Dzięki procesowi liofilizacji otrzymujemy posiłki, które posiadają cechy pożądane przez turystów, tzn: posiadają długi czas przydatności, są łatwe i szybkie w przygotowaniu, są lekkie i zajmują mało miejsca w transporcie oraz są smaczne i w pełni wartościowe.

 

Jedzenie liofilizowane Trek’n Eat jest pożywne i dobrze zbilansowane. Dostarcza energii podczas dużego wysiłku fizycznego, bez względu na to czy wspinamy się w górach, czy jesteśmy na wyprawie rowerowej. Trek’n Eat przy tworzeniu swoich posiłków nie używa sztucznych barwników czy wzmacniaczy smaku. Dania są smaczne, zdrowe i odżywcze.

 

Liofilizaty Trek’n Eat zapakowane są w wodoodporne zamykane opakowania, które mogą posłużyć jako naczynie do przygotowania posiłku. Wystarczy oderwać górną część opakowania, zalać ciepłą wodą do wyznaczonej linii, chwilę poczekać, a następnie można się cieszyć przepysznym daniem na łonie przyrody, z dala od cywilizacji. Warto zaopatrzyć się również w pojemnik izolacyjny na posiłki liofilizowane Trek’n Eat, jak np. Heat Pouch Optimus, który ochroni nasze jedzenie przed zbyt szybkim wychłodzeniem, a nasze dłonie przed ewentualnym poparzeniem.

 

Dania liofilizowane Trek’n Eat to prawdziwa różnorodność smaków. Do wyboru mamy dania główne, zupy, śniadania i desery. Dobry dzień warto rozpocząć np. od pełnoziarnistego musli z owocami lub liofilizowanej jajecznicy z cebulką. Na obiad polecamy risotto po bałkańsku Trek’n Eat, kurczaka tikka masala lub liofilizowany gulasz irlandzki z jagnięciną. Po obiedzie chyba każdy skusi się na liofilizowany deser, waniliową leguminę ryżową lub mus czekoladowy.

Opinie klientów

Twoja opinia może być pierwsza.

Uwaga!
* pola wymagane Dodaj opinię