Bokserki męskie charakteryzują się elastycznością oraz właściwościami szybkoschnącymi. Zapewniają skuteczne odprowadzenie wilgoci, zatem idealnie sprawdzą się podczas każdej pory roku.
Zostały zaprojektowane przy użyciu antybakteryjnej technologii "Effect by Odlo", która polega na skutecznym ograniczeniu rozmnażania się bakterii, jak również odprowadzaniu potu na zewnątrz, co prowadzi do wysoce komfortowego treningu bez nieprzyjemnych zapachów. Srebro z włókien „Effect by Odlo” nie ma bezpośredniego kontaktu ze skórą, dzięki czemu nie powoduje alergii.
Bokserki wykonane zostały z szybkoschnącej dzianiny Seamless Light Effect, która zapewnia doskonały transport wilgoci. Dla zwiększenia komfortu użytkowania, posiada maksymalną redukcję ilości przeszyć.
Bokserek można używać w szerokim zakresie temperatur. Zgodnie z wykresem Systemu Kontroli Temperatury ODLO, odzież z grupy LIGHT najlepiej sprawdza się od ok. +25 st. C [niska aktywność] do ok. -15 st. C[wysoka aktywność fizyczna].
kolor | czarny |
typ | cienka |
materiał | 71% Poliester, 20% Poliamid, 9% Elastan |
technologia | "Effect by Odlo", |
rodzaj | krótkie |
inne | Evolution Light Effect |
Kod produktu | 184012/60056 |
ODLO to szwajcarski producent obecny na światowym rynku od ponad 60 lat, oferujący swoim klientom funkcjonalną bieliznę termoaktywną i odzież techniczną trzech warstw o najwyższej jakości.
Klientami marki ODLO są sportowcy, którzy cenią sobie wysoki komfort oraz skuteczną ochronę organizmu w każdych warunkach. Ich zaawansowane technologicznie produkty kojarzą się z wysoką jakością wykonania, funkcjonalnością oraz doskonałym komfortem użytkowania.
Produkty ODLO są współtworzone przez sportowców dla sportowców.
Twoja opinia może być pierwsza.
Tylko zalogowani użytkownicy mają możliwość dodawania opinii.
Szczegółowe informacje odnośnie procedur związanych z opiniami o produktach przedstawione są w punkcie 10. Regulaminu. Wypełniając formularz przekazujesz nam dane osobowe. Dane osobowe w sklepie internetowym przetwarzane są zgodnie z polityką prywatności.